img_top_index Labo'Life

Het immuunsysteem is onze belangrijkste bondgenoot in de strijd tegen ziekteverwekkers. De Micro-Immunotherapie is op haar beurt dan weer een efficiënte bondgenoot van het immuunsysteem.

 

Het immuunsysteem

Vandaag moet ons lichaam het opnemen tegen vervuiling, carcinogene stoffen, toxines en chemische stoffen. Daarnaast zijn er ook nog virussen, bacteriën en parasieten die de afgelopen decennia bleven transformeren en zich verder ontwikkelden.
Ons lichaam beschikt over een efficiënt middel om zich tegen deze aanvallen te verdedigen: ons immuunsysteem.

SI_agresseursOpdat het immuunsysteem het hoofd kan blijven bieden tegen deze mogelijke oorzaken van ziekten, moet zijn erg precieze mechanisme doeltreffend blijven werken.  De verantwoordelijken voor de controle van dit mechanisme zijn de endogene moleculen. Zij hebben een erg belangrijke regulerende immuniteitsrol, zoals de cytokinen, hormonen en nucleïnezuren.

Diverse facturen, zoals stress of ondervoeding werken functiestoornissen van het immuunsysteem in de hand. Deze verminderde immuniteit verhoogt het risico op ziekten zoals kanker (vaste tumoren en lymfomen), neurologische aandoeningen, virale opflakkeringen (CMV, EBV, hepatitis, herpes, HPV ...), chronische vermoeidheid, allergieën en diverse ontstekingsreacties.

De Micro-Immunotherapie

De Micro-Immunotherapie is een nieuwe behandeling die zich richt op verschillende ziekten, zowel acuut als chronisch, die het gevolg zijn van een onevenwicht in het immuunsysteem.
De medicijnen van de Micro-Immunotherapie worden gebruikt als immunoregulatoren: ze versterken en harmoniseren de verdedigingen van ons organisme. In hun samenstelling integreren ze cytokinen en nucleïnezuren (DNA, RNA, SNA®), gekozen in functie van de te behandelen pathologie en voorbereid in zeer sterke verdunningen. Dit garandeert de onschadelijkheid van onze medicijnen.
Bovendien beschikt de Micro-Immunotherapie over een andere troef om het immuunsysteem te versterken in functie van de behandelde pathologie: het betreft de modulatie van verdunningen volgens het farmacologische principe van Arndt-Schultz, waarbij met verschillende verdunningen de acties van het immuunsysteem worden gemoduleerd, afgeremd of gestimuleerd.

De medicijnen van de Micro-Immunotherapie van Labo'Life zijn beschikbaar als sequentiële behandelingen die de immunofysiologie respecteren. Deze fysiologische sequenties, waarbij de stamverdunningen dag na dag verschillen (per cycli van 5 of 10 dagen) hebben als doel om de juiste impulsen te geven aan het immuunsysteem via een opeenvolging van fysiologische reacties.

blisters_boucheDe stoffen in onze medicijnen worden toegediend onder de tong (sublinguale inname) en opgenomen via het lymfatische netwerk, de bron van de immunitaire reactie. Deze sublinguale inname komt het best overeen met de opname van informatie door de immunologische celstructuur van het organisme, die hier in een grote dichtheid voorkomen.

De Micro-Immunotherapie is tegelijkertijd een klassieke behandeling, omdat ze de ontdekte cytokinen gebruikt die synthetisch werden geproduceerd en getest door de immunologie, en een homeopathische behandeling.

De Micro-Immunotherapie vervangt het immuunsysteem niet. Het forceert het systeem niet en blokkeert de werking ervan niet; het geeft voorzichtig en in alle subtiliteit informatie door. De Micro-Immunotherapie is van nature uit compatibel en zelfs synergisch met elke andere behandeling.

De 7 werktuigen van de Micro-Immunotherapie

7outilsNLDit pdf-document toont u de 7 belangrijkste elementen van de Micro-Immunotherapie van Labo'Life.